6985717882 Λ. Παραλίας 16, Καλλιθέα, Κατερίνη bamboolandaris@gmail.com
hero image

Bambooland
Ψάθινες Κατασκευές, Ομπρέλες Μπαμπού Κατερίνη


 

Η BAMBOOLAND βρίσκεται στην περιοχή Παραλία Κατερίνης και ειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία από ψάθινες ομπρέλες και άλλα είδη εξοπλισμού θαλάσσης και κήπου.

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1989 και έκτοτε έχει διαγράψει ανοδική πορεία στο χώρο των κατασκευών με ειδίκευση, ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία, στην παραγωγή, κατασκευή και εμπορία (χονδρική και λιανική) προϊόντων που σχετίζονται με εξοπλισμό θαλάσσης και κήπου.

​Το τεχνικό και σχεδιαστικό τμήμα της BAMBOOLAND, δημιουργεί για την οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο, προϊόντα από υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και τη χρήση και μπορούν να αξιοποιήσουν ωφέλιμα κάθε τ.μ. του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθούν.

Στη συλλογή των προϊόντων της BAMBOOLAND θα βρείτε:

  • ψάθινες ομπρέλες
  • ξύλινες ξαπλώστρες
  • ξύλινα τραπέζια
  • ξύλινα πατώματα
  • ξύλινους διαδρόμους
  • beach bar

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, αποστέλλουμε καθημερινά τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο μας έρχεται σχεδόν παντού. 

​Το πελατολόγιο μας απαρτίζεται από εμπόρους, ξενοδόχους, ιδιοκτήτες καφέ και beach bars, που πιστοποιούν την άριστη ποιότητα της εργασίας μας και της συνεργασίας μας σε επαγγελματικό επίπεδο.

​Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της παραγωγής, κατασκευής και εμπορίας ψάθινων ομπρελών και άλλων ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού παραλίας και κήπων, έχει συνδέσει τα προϊόντα μας με την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία.Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε την επιχείρησή μας στην Παραλία Κατερίνης και αναζητήστε την πλούσια γκάμα των προϊόντων μας!